Utbyggnad i tätorten

Bredbandsutbyggnad på tätorten.
Under perioden 2017 till 2019 har förtätning av det optiska fibernätet i Arvidsjaurs tätort pågått.
Priset för att ansluta sig är 18 500 kr. exklusive moms. 22 500 kr inklusive moms.
För att anslutningsavgiften ska täcka de faktiska kostnaderna krävs att flera hushåll inom samma spridningsområde ansluter sig samtidigt, samt att man gräver och återställer på egen tomt. Vi tillhandahåller material och instruktioner. Enstaka fastigheter som ansluts i redan utbyggda områden betalar självkostnadspris, eller minst 22 500 kr inklusive moms.
Status 2020-01-15
Förtätning av Arvidsjaur tätort är nu klar.
Alla anmälda fastigheter i område 5 kunde ej anslutas i år. På grund av skador på spridningsnoder som varit mer omfattande än beräknat och har tagit betydligt längre tid än planerat att åtgärda har vi inte hunnit med alla nyanslutningar innan vädrets makter satte stopp för fortsatt arbete. Återstående fastigheter ansluts så snart vädret tillåter under våren 2020. Vi beklagar fördröjningen av utbyggnaden.
Klicka på kartan till höger för områdesindelning.
När de nu anmälda fastigheterna så småningom är inkopplade är bredbandsutbyggnaden av tätorten klar. Alla ytterligare anmälningar hanteras löpande, och anslutning sker till självkostnadspris.
Om ni vill ansluta er, lyssna med era närmaste grannar ifall att fler är intresserade, ju fler som ansluter sig inom samma område, ju lägre blir kostnaden per fastighet. Eller kontakta oss, så hjälper vi till att samordna eventuell utbyggnad i ert område.
För dej som redan har en fiber in i fastigheten, och bara behöver installera en kundenhet så är kostnaden endast 3 750 kr. inklusive moms. Intresseanmälan finns på hemsidan.
Instruktioner hur man aktiverar sin kundenhet och beställer en tjänst hittar du i dokumentet Aktivera kundenheten i listan till höger.
cableguy
Arvidsjaur_omraden_A2
Priolista_171201
INTRESSEANMÄLAN
Filer