Utbyggnad i tätorten

Nu har bredbandutbyggnaden startat på tätorten.
Vi genomför nu en förtätning av bredband (optiskt fibernät) i Arvidsjaurs tätort.
Information och Avtal för att ansluta sig har skickats ut. Du kan även ladda ner dokumenten från denna hemsida, eller kontakta entreprenören, BDX på tel: 070-589 04 58.
Priset för att ansluta sig är 18 500 kr. exklusive moms. 22 500 kr inklusive moms.
För att anslutningsavgiften ska täcka de faktiska kostnaderna krävs att flera hushåll inom samma spridningsområde ansluter sig samtidigt, samt att man gräver och återställer på egen tomt. Vi tillhandahåller material och instruktioner.
För dej som redan har en fiber in i fastigheten, och bara behöver installera en kundenhet: Då är kostnaden endast 3 750 kr. inklusive moms. Intresseanmälan finns på hemsidan.
Vid den förra utbyggnaden delades tätorten i olika områden. Vi fortsätter med den indelningen även nu. Klicka på kartan till höger.
Status 2017
I område 1 är alla fastigheter som anmält sig i tid ansluta.
Tyvärr satte vädrets makter stopp för område 3. Där kunde inte alla fastigheter anslutas innan temperaturen sjönk för mycket för att kunna fortsätta blås in fiber till alla anmälda fastigheter.
Arbetet fortsätter så snart det är möjligt under nästa år med att dels färdigställa område 3 och dels att fortsätta utbyggnaden på återstående områden. Utbyggnad prioriteras utifrån flest anmälda per område. Se status, antal anmälda per område, 2017-12-01 i diagrammet till höger- Klicka på diagrammet för en större bild.
cableguy
Arvidsjaur_omraden_A2
Priolista_171201
INTRESSEANMÄLAN
#inlineditbutton